ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Δωρεάν αποστολή για αγορές από €28 και άνω | Δωρεάν αντικαταβολή

ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΣ

Carl Gustav Jung (1875-1961)

Μεγάλος Ελβετός ψυχίατρος και ψυχολόγος.

 
Dr. Marie-Louise von Franz (1915-1998)
Διακεκριμένη Γιουνγκιανή αναλύτρια και στενή συνεργάτις του Καρλ Γκούσταβ Γιουνγκ για πολλά χρόνια. Παγκοσμίως αναγνωρισμένη αυθεντία στην ψυχολογική ερμηνεία των παραμυθιών, των μύθων, των ονείρων και της Αλχημείας.

 
Dr. Liz Greene
Παγκοσμίως αναγνωρισμένη Γιουνγκιανή αναλύτρια. Διδάσκει στο Κέντρο Ψυχολογικής Αστρολογίας (CPA), στο Λονδίνο και, παράλληλα, προωθεί το Sophia Project, έναν επιστημονικό κύκλο ανώτατων σπουδών πάνω στην Αστρολογία, στο Bath Spa University College και στο University του Lampeter. Δίδει διαλέξεις στην Ευρώπη, και τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλὠσσες.
 
Erich Neumann (1905-1960)
Μαθητής και στενός συνεργάτης του Καρλ Γκούσταβ Γιουνγκ. Άσκησε την Αναλυτική Ψυχολογία στο Τέλ Αβίβ απο το 1934 έως τον θάνατό του.
 
Marion Woodman  (1928-2018)
Γιουνγκιανή αναλύτρια που εργαζόταν ιδιωτικά στο Τορόντο. Απόφοιτος του Ινστιτούτου C. G. Jung της Ζυρίχης.
 
Nancy Qualls-Corbett
Γιουνγκιανή αναλύτρια που ζεί και εργάζεται στο Birmingham της Alabama των Ηνωμένων Πολιτειών. Εκπαιδεύτηκε στην Αναλυτική Ψυχολογία στο Ινστιτούτο του C. G. Jung της Ζυρίχης και έχει λάβει το Διδακτορικό της από το Union Graduate School.
 
Robert A. Johnson (1921-2009)
Καταξιωμένος Γιουνγκιανός αναλυτής και διακεκριμένος λέκτορας με έδρα το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας. Αποφοίτησε από το Ινστιτούτο του C. G. Jung, στη Ζυρίχη, και σπούδασε στο Άσραμ του Σρι Αουρομπίντο, στην Ινδία.
 
Robert L. Moore
Διακεκριμένος καθηγητής Ψυχολογίας και Πνευματικότητας. Διδάσκει στο C. G. Jung Institute του Σικάγου.
 
Douglas Gillette
Μυθολόγος-ερευνητής των αρχετυπικών επιπέδων της ψυχής και σύμβουλος Ποιμαντικής Ψυχολογίας.
Ο Gillette μαζί με τον Robert Moore έχουν συμβάλει τα μέγιστα στις μετα-Γιουνγκιανὲς ἐρευνες που αφορούν τη μυθοποιητική πλευρά της ψυχολογίας του άνδρα.
 
James Hollis
Γιουνγκιανός αναλυτής, απόφοιτος του C. G. Jung Institute της Ζυρίχης. Είναι συγγραφέας πλήθους βιβλίων και δίδει διαλέξεις πάνω στην Αναλυτική Ψυχολογία του Καρλ Γκούσταβ Γιουνγκ, τους μύθους και τη Συγκριτική Θρησκειολογία.